Undgå glatte fortove med snerydning

Snerydning

Det er vigtigt at vi i vintertiden husker på, at vi skal salte og rydde fortovene for sne og is. Det er lige så vigtigt for firmaer, som det er for private husstande. Arbejdsgiveren har nemlig et medfølgende ansvar over for sine ansatte og sine kunder, og står derfor også til regnskab hvis der ikke er ryddet. Hvis en ansat eller en kunde vælter og måske endda slår sig, på grund af den manglende snerydning og saltning, kan arbejdsgiveren nemlig komme til at skulle betale erstatning for den tilskadekommende, så husk derfor at få det ryddet i god tid.

Man har som virksomhed muligheden for at lave en ordning med en udbyder af snerydning og saltning, så er det nemmere at garantere for at det bliver gjort ordentligt og at det bliver gjort inden de ansatte møder på arbejder, og kunderne vælter ind.

På Sjælland er det ikke umiddelbart svært at finde en god og professionel snerydder. Dog skal man som mulig kunde, huske at kigge på nogle af firmaets kvalifikationer, når man beslutter sig for hvilken udbyder man skal vælge. En tommelfingerregel vil altid være at vælge en med garanti på snerydning og saltning, da det er godt at have muligheden til at godkende det udførte arbejde, så man som arbejdsgiver også kan stå inde for, at det er skridsikkert for sine ansatte og kunder. Nogle udbydere har også den ekstra service, at de har prisgaranti, og som virksomhed ved man hvor vigtigt det er at være konkurrencedygtig. Men se ikke dette som en tommelfingerregel, blot en bonus. Dog er det vigtigt, når man skal udpege sig en snerydnings-udbyder, at man også kigger på hvor vidt de har tilfredsheds- og kvalitetssikring, da dette oftest også indebære døgnservice. Dette er selvfølgelig mest relevant for de virksomheder, hvor de ansatte møder ind tidligt om morgen, det kunne være klokken 6 eller 7, eller måske endda tidligere, men hvor der allerede er ryddet og saltet når de ansatte møder, fordi de lige præcis yder døgnservice, og de derfor vil garantere at der er saltet inden den første møder ind.

Disse udbyder findes selvfølgelig i hele landet, man skal blot finde en som er tilknyttet din del. Ligger din virksomhed i København, finder du selvfølgelig en udbyder som rydder og salter på Sjælland, lige så vel som hvis du bor i Aalborg, finder du en udbyder som rydder og salter i Nordjylland.

 

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

Tlf: 38 71 17 00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *