Søger du rådgivning om din SKAT?

Skatterådgivning

Som selvstændig er der rigtig mange forhold du skal have styr på. Du skal køre din virksomhed, have med dine kunder og samarbejdspartnere at gøre, du skal sørge for at følge med tiden og udvikle dit værditilbud. Disse ting er de fleste selvstændige meget passionerede omkring, men der skal langt mere til at drive en virksomhed, end at tilbyde et produkt og en god service. Der skal ordnes en masse bogføring og herunder skal man sætte sig ind i en masse skatteregler og anden relevant lovgivning. Man kan selvfølgelig finde hjælp til dette i hele landet, men der er særlig god mulighed for at finde denne slags skatteadvokat i København. Det kan være skræmmende at skulle have med SKAT at gøre, men det er absolut nødvendigt, for at din virksomhed kan fungere og vokse.

Hvilken slags tvist er du i?

Der er et par forskellige problemer, der er typiske når det kommer til SKAT. Her er nogle af dem. Hvis du har et anderledes problem, eller gerne vil have hjælp med et af disse, så begynd med at lede efter en advokat med det samme. Jo hurtigere du kan få hjælp og vejledning jo bedre, da der ofte er forskellige tidsfrister der skal overholdes i forbindelse med en sag, og bliver de ikke det, kan en skatteadvokat ikke hjælpe dig lige så godt, som hvis der er styr på sagen fra starten.

  • Jeg har fået en uretfærdig afgørelse fra SKAT

Hvis du har modtaget en afgørelse, er der stadig mulighed for at få sagen genåbnet. Her er det igen vigtigt at tage fat i det virkelig tidligt, så man ikke misser nogen tidsfrister og har fat i den lange ende.

  • Jeg har en sag om maskeret udlodning

Maskeret udlodning er, hvis der er blevet trukket noget fra i skat, som ikke skulle have været det. Nogle gange kan man havne i sager, hvor SKAT mener man uretmæssigt har trukket noget fra, som man skulle have betalt for. Risikogrupper er indkøb såsom biler og andre produkter, man risikerer at bruge udenfor virksomheden. SKAT kan ikke altid se, hvad du skal bruge diverse indkøb til, så nogle gange havner man i denne type sager.

  • Jeg har en sag om rentefiksing

Mistanke til rentefiksing opstår ofte, hvis et selskab låner penge til et datterselskab. Ser det her ud som om der en rentefordel, kan man pludselig stå med en sag om rentefiksing. Har man ikke gjort noget galt, er det bare at få fat i en kompetent skatterevisor i København, så hurtigt som muligt så man kan få det ud af verden.

Aagaard Lund ApS
Flæsketorvet 68
1711 København V
Tlf: 70 70 18 99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *