Skateboardingtips for begyndere

De fleste skateboarde kan nikke genkendende til, at det til at starte med kan være svært at lære at stå på skateboard. Desværre medfører dette, at der er rigtige mange, som giver op, og derfor aldrig bliver god til at stå på skateboard. Er du nybegynder, er det derfor vigtigt at huske, at al begyndelse er svært, og at det kræver en stor portion tålmodighed og mange timers træning at blive rigtig dygtig. Når du tilgengæld først får lært de helt basale ting, vil du hurtigt opleve store forbedringer. I denne artikel vil vi, i samarbejde med den populære skateboard shop BNA Boardshop, give fire tips til, hvordan du kan gøre starten på din skateboardkarriere lettere.


Øv dig om morgenen
Det kan være en rigtig god idé at besøge din lokale skateboardpark om morgenen. På dette tidspunkt vil der stadig ikke være kommet så mange, og du har derfor rig mulighed for at kunne øve dig uden at blive forstyrret af andre boardere. Der er også mange nybegyndere, som i starten synes, at det er pinligt eksempelvis at falde. Øver man sig, mens der endnu ikke er kommet så mange andre, vil man i højere grad have mulighed for at give sig 100 %, eftersom man ikke skal bekymre sig om, hvad andre tænker.

 

skateboard shop

Køb dig et ordentlig skateboard
For at blive god til at stå på skateboard, er det en rigtig god investering at købe et godt skateboard. Er man stadig nybegynder behøver man naturligvis ikke at købe et af de bedste og dyreste. Dog er det vigtigt at understrege, at det kan gøre det endnu sværere at lære at stå på skateboard, hvis ens board er af virkelig dårlig kvalitet. Når du skal ud og købe din første skateboard, kan det være svært at vide hvilket slags, du skal gå efter. Det kan derfor være en god ideé at besøge din lokale skate shop, som vil kunne give dig råd og vejledning. På den måde sørger du for, at du får et board, som lever op til dine behov.

Få nye venner
Med dette mener vi naturligvis ikke, at du skal skifte dine venner ud, bare fordi de ikke deler din interesse for skateboard. Dog kan det være en god idé at få nogle venner, som også bruger deres tid på at stå på skateboard. At have nogen at dele sin interesse med, gør det ikke kun sjovere at lære at stå på skateboard. Fordelen er også, at I vil kunne hjælpe hinanden og komme med gode råd og tips.

 

Tålmodighed og tid
Udover de tre ovenstående råd, er det selvfølgelig også vigtigt at have tålmodighed og bruge masser af timer på at øve sig. Den gamle vending “øvelse gør mester” passer nemlig også, når du ønsker at blive en dygtig skateboarder.

BNA Boardshop
Søndre Jernbanevej 14
3400 Hillerød
Tlf: 20227747

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *