Skal dine medarbejdere have et godt grin? Book en komiker

komiker

Det er altid en god idé at have noget underholdning i ærmet til fester. Især til firmafester kan medarbejderne være tilbageholdene, da de fastholder den formelle og professionelle tone, de kender fra arbejdspladsen. Firmaer kan med stor fordel booke en komiker til at få firmaets medarbejdere til at bløde op og sætte festen i gang.

Et smil på læben

Hvis du er chef og ønsker at give dine medarbejdere et smil på læben, så book en professionel komiker til det næste firmaarrangement. Gennem forskellige bureauer er det muligt at hyre professionelle komikere. Find et firma, hvor det er muligt at booke netop den komiker, som skal underholde firmaet. Det er muligt at booke både kendte og mindre kendte komikere, så du kan få underholdning i ethvert prisleje. Alle komikerne er naturligvis meget talentfulde, men find den komiker, som passer til netop jeres fest.

Flere typer af underholdning

Hvis festen skal optimeres yderligere, kan der eksempelvis suppleres med musikunderholdning. Hos langt størstedelen af underholdningsfirmaer, hvor der kan bookes komikere, er det også muligt at bestille en DJ til at holde gang i dansegulvet. Det er også muligt at finde original jukebox udlejning, så musikudvalget selv kan styres på gammeldags manér af medarbejderne selv. Hvis der derimod ønskes levende musik, er det også muligt at finde firmaer, hvor der kan booke pianister og dansebands. Således kan firmafestens tema gennemføres ved for eksempel at booke et 80’er-band, et stilfuldt jazzorkester eller et rock-band.

Praktiske oplysninger

Prisniveauet for booking af komikere, bands og andre underholdningsydelser varierer efter niveau og varighed. Det burde derfor være muligt at finde noget i alle prisklasser. Det er en god idé at være opmærksom på, hvor underholdningsfirmaet befinder sig i forhold til transport. Nogle firmaer medtager selv deres lydudstyr, mens andre har det som krav til stedet, hvor de skal underholde. Det ville både være ærgerligt at betale en masse unødig transportpenge samt stå uden et lydanlæg, hvis firmaet ikke selv medbringer det. Det anbefales derfor at tage en snak med forskellige underholdningsfirmaer og få et uforpligtende tilbud på pris for forskellig slags underholdning.

En større firmafest koster i forvejen mange penge at afholde, så hvorfor ikke investere dét ekstra i en komiker eller anden professionel underholder, som garanterer jer et godt grin og en sjov fest. Dine medarbejdere fortjener uden tvivl et godt grin, som tak for deres store arbejdsindsats for firmaet.

INMUSIC
Adelgade 102A
8660 Skanderborg
Tlf: 29 92 20 90

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *