Savner du også dine hvide tænder?

De fleste vil højst sandsynligt erklære sig enige i, at de til hver en tid vil foretrække at have et skinnede hvidt smil frem for misfarvede og gule tænder. Desværre vil de fleste erfare, at deres tænder med årene bliver mere og mere misfarvede. Det er naturligvis meget forskelligt, hvor gule folks tænder bliver, og graden af misfarvning skyldes i overvejende grad forskel i livsstil. Har man eksempelvis drukket meget kaffe eller the og røget mange cigaretter, vil dette tydeligt kunne ses på ens tænder.

Takket være den teknologiske udvikling inden for tandlægefaget, er det dog blevet nemmere end nogensinde før at få sit hvide smil tilbage. Udviklingen har først og fremmest medført, at tandblegningsmetoderne er blevet mere effektive, hvilket betyder, at klienterne vil se tydeligere resultater. Derudover er det, de seneste år, også blevet langt lettere at finde en professionel tandlæge, som kan og vil udføre tandblegning. Dette betyder således, at hvad end du leder efter en dygtig tandlæge i Gentofte, i Odense eller et helt tredje sted i landet, som vil blege dine tænder, vil dette ikke være et problem.

 

tandlbegning - tandlæge i charlottenlund

 

Hvorfor vælge tandblegning?
Hvis man ikke selv har gule tænder, kan det være svært at forstå, at der er nogle, som vil betale penge for at få deres tænder bleget. Ifølge Charlottenlund Tandlægerne ApS, som er en populær tandlæge placeret i Charlottenlund, oplever patienter, som har fået bleget deres tænder, dog ofte, at deres selvtillid samt selvværd bliver langt bedre. Mange af patienterne har måske gået rundt og været flove over deres tænder i mange år, hvilket har holdt dem tilbage både privat og karrieremæssigt. En tandblegning kan således medføre, at deres livskvalitet bliver langt højere.

Er det farligt at få bleget sine tænder
Hvis man planlægger at få sine tænder bleget, er det først og fremmest vigtigt, at man finder en dygtig og professionel tandlæge, som anvender de bedste tandblegningsmetoder. På den måde kan du være sikker på, at tandblegningen er så skånsom som overhovedet muligt, og at dine tænder ikke tager unødvendig skade. Endnu en fordel ved at få en professionel tandlæge til at stå for tandblegningen er, at man som patient, i langt højere grad kan være sikker på, at man opnår det ønskede resultat. Dette kan derimod være vanskeligt at sikre, såfremt man begiver sig i kast med hjemmeblegning. Beslutter man sig alligevel for selv at blege sine tænder, er det yderligere en rigtig god idé, at man køber tandblegningsmaterialerne hos en tandlæge. På den måde kan du være sikker på, at materialet er af ordentlig kvalitet. Afslutningsvist anbefales det, at man altid tager en snak med sin tandlæge, hvis man ønsker at få sine tænder bleget. På den måde kan du få svar på spørgsmål, således at du sørger for at dine tænder både bliver smukke og hvide samt forbliver sunde og raske.


Charlottenlund Tandlægerne ApS
Jægersborg Allé 19
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 63 89 26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *