Rengøring ved fraflytning

Der er altid nogen som flytter ud og nogle andre som flytter ind. Dette gælder lejligheder, forretningslokaler, kontorer og huse. I denne sammenhæng skal lokalerne rengøres og gøres i stand. Det kan det være praktisk at have at firma til at tage sig af rengøringen. I København kan man eksempelvis hyre et firma til rengøring af lejligheder specifikt i København. Her er et par af de ting, man kan forvente, der skal gøres rent i forbindelse med en fraflytning.

Rengøring og afkalkning af fliser i vådrum

Alt efter hvor længe beboeren har været i lejligheden, kan badeværelset være mere eller mindre kalket til. De fleste mennesker tænker ikke over at afkalke fliserne, også selvom de jævnligt gør normalt rent. Efter mange år ender fliserne derfor ofte med at have en tynd, hvid, mat film henover overfladen. Den eneste måde at komme af med denne, er at afkalke fliserne. Enhver form for syre kan bruges, og det tager lidt tid for det at virke. Efter afkalkningen bliver fliserne skinnende og det giver som regel hele rummet et løft.

rengøringsfirma

 

Rengøring for nikotin

I mange lejeboliger må man ikke ryge indendørs, men de steder, hvor man må, kan det være nødvendigt at rense for nikotin efter fraflytning. Dette involverer ofte at vaske væggene ned af flere omgange. Især når behandlingen påbegyndes kan der opstå en meget ubehagelig, sur røglugt, men efter et par gange, vil denne fortage sig. I visse tilfælde kan den indendørs rygning have stået på i så mange år, at det efter nedvaskningen er nødvendigt at male igen. Tæpper, sengetøj og møbler lavet af stof kan nogle gange reddes, men vil man helt af med nikotinlugten er den eneste mulighed ofte at smide disse ud.

Oliering af trægulve og rens af tæpper

Trægulve kan være svære at holde, især hvis der er tale om reelt plankegulv. Ved fraflytning kan det være nødvendigt at slibe eller oliere gulvene. Ligeledes kan det være nødvendigt at rense eventuelle tæpper. Dette er ting, man ikke kan forvente af en lejer, og derfor er det ofte nødvendigt at gøre det efter fraflytning.

Hovedrengøring

I det hele taget, trænger der nok til at blive gjort rent, når en lejer er flyttet ud. Det er en god mulighed for ejeren af lejligheden til at få besigtiget standen af lejligheden og få gjort hovedrent. Rengøring ved fraflytning er et stort arbejde, og varetages bedst af et dygtigt rengøringsfirma i København.

Professionel Erhversrengøring A/S
Vodroffsvej 38
1900 Frederiksberg
Tlf. 33 25 62 56

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *