Moderigtigt og farverigt tøj til dit barn

Med flere dynamiske modetrends er børnetøj online ikke en undtagelse fra disse periodiske ændringer. Det er derfor heller ikke usædvanligt at se børn i mere moderigtigt og trendy økologisk børnetøj idag, end hvad man har gjort.

Som det ses i mange online-butikker med salg af fair trade børnetøj, har modebranchen sammensat en bred vifte af børnetøj i forskellige stilarter. Der er både for de seje, søde og sjove, men også for de elegante eller mere praktisk anlagte. Børnemode er uden tvivl et blomstrende marked, hvor flere og flere designere arbejder på kollektioner til småbørn, som afspejler børnenes egne unikke behov. I dag er det muligt at finde moderne børnetøj online med alt fra vilde og prangende farver, til retro, eller til det helt moderne, bliver dit barn aldrig klædt kedeligt eller farveløst på.

børn 3

Alle regnbuens farver

Farver vil altid være at foretrække blandt mange børn, når de vælger moderigtige trøjer eller kjoler. Sortimentet i moderne og moderigtigt børnetøj er derfor ofte bemærkelsesværdigt, funky og kreativt for bedre, at kunne appellere til børnene. Dette er dog heller ikke ensbetydende med, at alle børn skal klæde sig i regnbuens farver. For et mere afslappet eller neutralt look, kan man købe børnetøj i mørkere nuancer som grøn, blå, rød eller sort.

Sportshold, superhelte og filmkarakterer

Moderne modetrends viser også, at t-shirts eller skjorter, som indeholder navn og billede af børns foretrukne sportshold, superhelt eller filmkarakter bliver mere værdsat. Udover børnetøjs mange farver og stilarter, benytter modeverdenen sig også af småbørns rollemodeller for bedre, at kunne appellere til de små.

Print og mønstre

Ekstraordinære print og mønstre på t-shirts, bluser eller toppe fanger ofte børns opmærksomhed med det samme. Blandt de mest foretrukne mønstre ses striber, tern og cirkler, som alle er meget velegnet til børn. For bedre at kunne fuldende børnetøj med print eller mønstre, kan man tilføje stilfuldt tilbehør såsom caps, bælter, manchetter eller sportssko. En fin nederdel eller et par smarte jeans er også en god måde at fuldende outfittet på.

Variation

Et andet punkt, som skal overvejes, når man vælger moderigtigt og farverigt børnetøj til sit barn, er variation. Man skal undgå at blive for kedelig eller traditionel – og bestemt ikke vælge af de samme typer af tøj. For at imødekomme denne situation arbejder en række designere ofte med alternativer til moderigtigt børnetøj. Dette ses eksempelvis i form af læderjakker, skinnende kjoler eller farverige bomulds t-shirts. Andre sørger for at kvaliteten følger trenden, hvor der produceres økologisk eller fairtrade børnetøj, så modernitet og omtanke går hånd i hånd. Med disse alternativer er det muligt for børn at danne deres egen personlige stil, som gør tøj og og mode til en sjov oplevelse.
Kwadusa
Gråbrødretorv 5,
1154 København
Tlf. 31 90 60 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *