Hypnoterapi

Hypnose – et magtfuldt værktøj

Mange mennesker har gennem tiden været meget mistroiske omkring hypnose, og om det virkelig kan gøre en forskel for det enkelte menneske. Ofte skyldes denne mistro, at man ikke har viden om, hvad det vil sige at få hypnoterapi. Nogle har en idé om, at det handler om kontrol over sindet, mens andre tror det er mystisk hokus pokus, men det er faktisk en kæmpe misforståelse.

self-hypnosis shinhypnose

Potentielt er der nemlig mange fordele ved at benytte sig af hypnose enten som en del af en forandringsproces eller i forbindelse med sygdom. Hvis man åbner sig for ideen og begynder at sætte sig ind i, hvad hypnose reelt handler om, vil man opleve, at det kan forbedre menneskers ydeevne – både fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og intellektuelt. Hypnoterapi kan gøre en forskel på rigtig mange områder i menneskers liv. Nogle mennesker har oplevet at hypnose har hjulpet dem med et rygestop, mens andre har oplevet at hypnose har behandlet deres stress – uanset årsagen har hypnoterapi hjulpet mange mennesker med et konkret problem eller sygdom eller med deres tanker og følelser til sig selv og livet.

Hypnose er nemt at lære og de fleste kan få positiv resultater ved at lære det. Hypnose kan anses som et sikker miljø, hvor det er muligt “afprøve” ny adfærd og følelsesmæssige mønstre, før man reelt besidder egenskaberne. På den måde kan man træne sig selv til at overkomme nogle af de udfordringer, man har – det kan være generthed – under hypnose, der foregår i trygge rammer. Når man derefter oplever situationer, hvor man førhen ville blive genert, vil man have redskaber til at reagere anderledes, og den afslappende følelse fra hypnosen vil være til stede i stedet for. Du har selv mulighed for prøve det for dig selv, og der findes heldigvis rigtig mange dygtige hypnotisører i landet, som kan introducere dig til et værktøj, der kan forbedre dig selv. Med hypnoterapi bliver det altså muligt at overkomme de personlige, følelsesmæssige eller fysiske udfordringer, man døjer med og få en ny adfærd og reaktion. Uanset om du ønsker hypnose i København, Odense eller århus, findes der et sted, som kan åbne dine øjne for hypnose.

Hypnose er ikke, som mange tror, en komatilstand. Man er bevidst, blot på en anderledes måde end normalt. Det er snarere et lille skift i vores bevidsthed, hvor vi stadig kan tænke logisk, men får adgang til vores bevidstheds ‘software’ og dermed kan ændre nogle af vores instinktive reaktioner – både de fysiske og de psykiske.

ShinHypnose- København
Melchiorsplads 4
2100 København Ø
Tlf. 70 88 42 22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *