Hvordan vælger du den rigtige cater til dit arrangement?

At vælge den helt rigtige cater til ens arrangement er en meget vigtig beslutning. Hvad end det drejer sig om virksomhedsrelaterede, private, store eller små arrangementer, er den rigtige catere afgørende for, at arrangementet bliver vellykket. Der er mange cateringvirksomheder på markedet, og det er derfor afgørende, at du laver dit hjemmearbejde for at sikre, at du vælger en kompetent og troværdig cater. Der findes særligt mange tilbud på catering i Odense, Århus og København samt resten af landets storbyer. Dette er en fordel, eftersom det giver mulighed for at få lige præcis den form for mad, som man er på udkig efter. Dog gør det det også vanskeligt at sortere de gode fra de dårlige. Dog er der ingen grund til at fortvivle – i denne artikel giver vi dig tre tips til, hvordan du vælger den rigtig cater.

 

Mad ud af huset - catering

 

Forberedelse er nøglen

Før du begynder din søgen efter en dygtig cater, som udbringer mad ud af huset i Odense eller andre steder i landet, er det vigtigt, at du får helt styr på, hvad dine behov er. Herudfra ved du, hvilke oplysninger du skal have kendskab til for at kunne vurdere, om den pågældende virksomhed lever op til dine behov.

Hvor mange mennesker skal du eksempelvis have mad til? Har du brug for, at cateringfirmaet også kan levere service? Er dit arrangement formelt, eller har det et tema? Afholdes dit arrangement morgen, middag eller aften osv.? Alle sådanne faktorer er med til at definere dine behov og spiller derfor en afgørende rolle i dit valg af cater.

Research

Når du har klargjort hvilke specifikke behov du har, er det klar til at researche. Det første der skal gøres, er at lave en liste med mulige cateringfirmaer. Dette kan du gøre ved hjælp af anbefalinger –  både anbefalinger som du finder online samt anbefalinger fra venner og bekendte. Anbefalinger fra nuværende eller tidligere kunder er altid de mest sigende samt valide kilder. Din liste over mulige catere skal selvfølgelig tage udgangspunkt i dine særlige behov.

 Grundigt tjek

Efter du har lavet din liste over mulighed kandidater, er det tid til at gå en smule grundigere til værks. Men hvad skal man kigge efter, for at finde ud af, hvorvidt man har fundet en professionel og god cater? Først og fremmest vil de fleste gode cateringfirmaer have en detaljeret menu på deres hjemmeside. En anden god indikator er, om der er mulighed for at prøvesmage maden, inden man bestiller. Dette vil både vise, om virksomheden har overskud, samt om de er stolte og tilfredse med deres arbejde. Sidst men ikke mindst er anbefalinger fra kunder, som nævnt, også altid en vigtig indikator for, hvor god en cater man har fundet.

Vi håber meget, at denne artikel vil gøre det lettere for dig at finde den helt rigtige cater.

 Madbutler
Skudehavnsvej 3
2150 Nordhavn
Tlf.: 89 88 38 69

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *