Hvordan finder man en troværdig og god maler i Nakskov?

Du læser sikkert denne artikel, fordi du overveje at benytte dig af en professionel maler i Nakskov eller omegn. Det kan eksempelvis være i forbindelse med, at du netop er flyttet i en ny lejlighed eller et nyt hus, eller måske er du ved at renovere dit hjem. Lige meget hvad årsagen er, er det naturligvis vigtigt, at man finder en maler, som man kan stole på tager, og som leverer gode resultater. I denne artikel vil vi gennemgå nogle tips til, hvordan man finder en dygtig og troværdig maler, som man roligt kan lukke ind i sit hjem.

Hvad siger tidligere kunder
Når man er på udkig efter en maler, er en af de første ting, som man bør undersøge, hvad tidligere kunder mener om denne maler. Det er altid mere troværdigt at høre, hvad disse kunder mener, og om de har haft en god oplevelse med maleren. Der findes primært to måder at finde ud af, hvad kunderne har sagt. Først og fremmest kan man spørge venner, familie eller kolleger, om de kan anbefale en god maler. Derudover vil der ofte også være mulighed for at finde kundeudtalelser på internettet. Hvis en tidligere kunde eksempelvis udtaler, at det endelig resultat ikke var tilfredsstillende, eller at aftalerne ikke blev overholdt, ved man, at dette ikke er en maler, som man skal indgå et samarbejde med.

Få forskellige tilbud
Et andet godt råd er ikke at vælge en maler, før man har indsamlet tilbud fra mindst to forskellige malerfirmaer. Det kan eksempelvis være tilbud fra en anerkendt maler fra Nykøbing Falster eller fra Nakskov. På den måde kan du få et indblik i, hvorvidt priserne er rimelige eller om det er en maler, som forsøger at tage fusen på dig. Det er dog værd at huske, at man ikke altid skal lade sig forblænde af lave priser. Er priserne usandsynligt lave, kan det nemlig også være et dårligt tegn.


maleropgaver

Hvilken erfaring har maleren
Det er naturligvis også yderst relevant at undersøge, hvilke arbejdsområder som den pågældende maler har erfaring inden for. Hvis du eksempelvis skal have udført indendørs malerarbejde, nytter det ikke noget, hvis maleren kun har erfaring med at male husfacader og andre udendørs-maleropgaver.

Er der godt og venlig service?
Selvom det måske kan lyde selvindlysende, er det også altid vigtigt at vælge en maler, hvor man føler, at der er en god kemi. Det kan eksempelvis dreje sig om, at maleren tilbyder en god service og er venlig over for dig. Årsagen til at kundeservicen er særligt vigtig er, at maleren skal arbejde i det private hjem. Det er derfor vigtigt, at det er en som man kan lide, og som man stoler på.

Følger du ovenstående råd, vil der være en god sandsynlighed for, at du finder en maler, som du finder behagelig, og som udfører et godt stykke malerarbejde, som du kan være tilfreds med i mange år.

 

Malerfirmaet Lysholt Hansen V/ Sebastian Lysholt Hansen
Østerbrogade 63
4800 Nykøbing F
Tlf.:61664343

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *