Få hjælp fra en skrædder i København

Inden for visse brancher forventes det, at man hver dag møder på arbejde i et præsentabelt og lækkert jakkesæt. Dette vil oftest være tilfældet, hvis man er advokat, politiker, økonom eller på andre måder arbejder inden for brancher, som kan siges at være mere konservative. Medarbejderne er virksomhedernes ambassadører, og det er derfor vigtigt, at de udstråler de værdier, som virksomheden står for.

En af de bedste måder at sikre, at ens jakkesæt er præsentabelt samtidig med, at det sidder, præcist som det skal, er ved at finde en kompetent og erfaren skrædder. Bor du i København eller omegn, er du heldig, eftersom man nemt kan finde et dygtigt skrædderi i København. Dog er det vigtigt, at man sikrer sig, at det er en skrædder, som ved hvad han eller hun laver. På den måde kan man være sikker på, at man bliver tilfreds med det endelige resultat. I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan en god skrædder kan tilpasse ens jakkesæt, sådan at det sidder perfekt.

 

Tilpasning af ærmerne
Når man køber et jakkesæt, vil man ofte opleve, at vidden på ærmerne er alt for brede. Dette vil få dig til at se stor og klodset ud. De fleste skræddere vil derfor fokusere på at sy ærmerne ind, så du i stedet ser stilfuld og elegant ud.

Jakken skal kunne knappes
Det er ikke unormalt, at en skrædder får til opgave at tilpasse et jakkesæt, som er for stort. Det kan eksempelvis skyldes, at ejeren af jakkesættet har problemer med at finde jakker, som er bredde nok over skulderen, hvis de skal passe i livet. I dette tilfælde vil skrædderen undersøge, om det er muligt at lægge jakken ud i livet, således at jakkens pasform er, som den skal være – også når jakken lukkes. Har man problemer med at finde jakkesæt, som passer, kan det dog anbefales, at man får en skrædder til at lave jakkesættet helt fra bunden. Dette vil oftest give et flottere resultat.

 

skrædderi

 

Buksernes længden
For at et jakkesæt skal se godt ud, er det meget vigtigt, at buksernes længde er korrekt. For mænd bør bagsiden af buksebenet ramme toppen af hælen. Når man køber et jakkesæt, er det derfor bedre, at man køber bukserne lidt for lange frem for lidt for korte.

Skridtet skal være i orden
Noget af det værste er, når bukserne folder forkert i skridtet. Selv for en professionel skrædder kan dette være en svær opgave. Sørger man for at finde en skrædder, som har mange års erfaring, kan det dog godt lade sig gøre. Hvis du søger en kompetent skrædder i København, anbefales du, at du besøger butikken og viser dem problemet. På den måde kan de tage stilling til, hvorvidt det er et problem, som de kan løse.

Buksernes lommer
Den sidste vigtige faktor, som vil blive nævnt i denne artikel, er buksernes lommer. Alle kan formegentlige blive enige om, at det ikke ser godt ud, hvis bukselommerne stritter ud til siderne. Er dette tilfældet, vil skrædderen være nødsaget til at sy lommerne sammen. Inden man køber sine jakkesætsbukser, er det derfor vigtigt, at man overvejer, om man kan leve uden muligheden for at have hænderne i lommen. Hvis ikke man kan dette, er det nødvendigt buksernes lommer fra start af sidder, som de skal.

 

Sørger du for at finde en skrædder, som kan udføre alle disse opgaver, kan du rolig stole på, at dine arbejdsgivere vil være tilfredse med have dig som deres ansigt ud af til.

 

Fix & Wear
Rådhusstræde 8 kl
1466 København K
Tlf.: 32 13 38 28

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *