Få en god nattesøvn med en snorkeskinne

Holder du familien vågen det halve af natten, eller føler du aldrig, at du får sovet ordentligt igennem? Så kan det højst sandsynligt skyldes, at du lider af en mild form for søvnapnø. Det kan være utrolig generende for de mennesker, der lider af søvnapnø, fordi de vil opleve ofte eller konstant at være plaget af træthed og være lettere irritabel i løbet af dagen. Det er der ikke noget at sige til. Det er meget svært at fungere ordentligt, hvis man ikke har fået ro i løbet af natten til at restituere.

Snoring man - couple in bed

Hvis du selv har prøvet at vågne flere gange om natten og føle, at du har svært ved at få vejret, er det vigtigt, at du reagerer på det hurtigst muligt. For hvad mange mennesker ikke ved er, at der kan følge en række sygdomme med søvnapnø, fordi det tærer på kroppen at blive afbrudt midt i søvnen. Når man har søvnapnø øges sandsynligheden for forhøjet blodtryk og diabetes væsentligt – vi anbefaler derfor, at du kontakter din tandlæge, som kan hjælpe dig med at finde en løsning på din søvnapnø. Nogle gange skal der ikke så meget til før du kan mærke en stor forskel. Mange af vores patienter har fået rigtig gode resultater ved at bruge en snorkeskinne til at mindske symptomerne, og de fleste kan nu sove igennem hele natten uden problemer.

Det er vigtigt, at du finder en tandlæge, som har erfaring med patienter, der har søvnapnø, når du skal have hjælp. Der findes utrolig mange tandlæger, der hver især specialiserer sig inden for forskellige fagområder i odontologi, men ikke alle har den nødvendige erfaring eller de rette kompetencer til at rådgive patienter, der lider af søvnapnø. Når du søger efter en tandlæge, skal du derfor være opmærksom på, at de er kvalificeret til at hjælpe netop dig. Der er heldigvis mange tandlæger i Lyngby, der kan give den rette behandling for søvnapnø og sørge for, at du igen kan sove uden afbrydelser eller vejrtrækningsproblemer. Der er desværre ikke meget, du selv kan gøre for at mindske dine symptomer og komme din søvnapnø til livs. Det kræver behandling hos tandlægen. Så slip af med dine symptomer og mærk forskellen ved at komme til behandling hos en anerkendt tandlæge, der kan tilbyde dig en snorkeskinne og ændre din nattesøvn til det bedre.

 

Tandlægerne Lyngby Torv 1
Lyngby Torv 1
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: 45 87 12 26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *