Få din PC til at køre fejlfrit

Reparation af PC

Det er slut med computere, der ikke virker. Vi tilbyder hurtig og professionel reparation af din PC på eget værksted. Vores reparatører har årelang erfaring og kender uden tvivl løsningen på dit problem med det samme, fordi de har set det før.

Fleksibel service
Vi rådgiver og vejleder dig igennem hele forløbet. Hvis du ikke er sikker på, om det kan lade sig gøre at reparere din PC, eller om det kan betale sig, hjælper vi dig gerne med at foretage en vurdering. Ring til os, og få en snak, eller kom ned i butikken med din PC, så vi kan se på den. Du kan også vælge at få en af vores reparatører ud til dig, hvis du ikke har tid eller mulighed for at komme til os.

Konkurrencedygtige priser
Vores mål er at yde så god en service som overhovedet muligt til en så lav pris som overhovedet muligt. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller priser. Det er naturligvis svært at sige på forhånd, hvor meget det vil koste at reparere en PC, men vi kan på forhånd give dig et prisoverslag, og når vi får computeren i hænde, kan vi give dig et mere nøjagtigt tilbud. Du får på den måde ingen ubehagelige overraskelser med uforudsete udgifter og skjulte gebyrer. Vi sætter en ære i at give dig en hurtig og effektiv service til absolut konkurrence dygtige priser.

Typiske reparationer
Vi kan tage os af både din bærbare og din stationære PC. Vi kender de fleste mærker indgående. Selvom der kan være mange forskellige problemer med computere, er det alligevel de samme typer reparationer, som vi ofte foretager. Vores reparatører har derfor stor erfaring og ved som regel øjeblikkeligt, hvordan de skal håndtere de sædvanlige problemer. Typiske problemer kan være virus og anden skadelig software, nedbrud af forskellige komponenter i din PC, manglende ram eller opdatering af styresystem. Vi foretager en hurtig og præcis fejlfinding, så vi kan give dig et prisoverslag og et estimeret sluttidspunkt. Det er bittert at skulle betale næsten lige så meget som en ny PC for en reparation af den gamle, så vi bestræber os på at yde en optimal reparationsservice.

Hurtig reparation
Hvis du indleverer din PC til reparation hos os, skal du ikke frygte at skulle undvære den i uge- eller månedsvis. Vi ved, hvor svært det er at skulle undvære sin computer, så vi gør altid, hvad vi kan for at nedbringe reparationstiden til et absolut minimum. Vi arbejder hurtigt, pålideligt og professionelt.

Elektronikexperten ApS
Strandvejen 62A
4600 Køge
Tlf.: 5058 1046

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *